У Києві чергова резонансна подія - агресивний водій підрізав машину, що проїжджала, змусив зупинитися, після чого вийшов з салону і почав погрожувати сімейній парі в салоні Ford, озброївшись битою.

Відео інциденту у вівторок, 25 травня, опублікувала концертний директор Дяді Жори Катерина Деряга у своєму Facebook.

Зазначається, що конфлікт стався на вулиці Здолбунівській, перед початком вулиці Драгоманова. Кадри з інцидентом були зняті на відеореєстратор в машині постраждалих.

"Це може статися з кожним, а сталося з моєю родиною! Країна повинна знати своїх "героїв"!... Поки на дорогах їздять такі "спортсмени", ми ніколи не будемо жити спокійно і захищено!"- написала Катерина.

На відео видно як автомобіль Volkswagen з написом "LEGIONER" замість номерів, зробивши небезпечний маневр з розворотом, раптово з'явився перед Ford, трохи "попетляв" і загальмував.

На цьому історія не закінчується: водій Volkswagen в неадекватному стані у відповідь на обурення дівчини і її чоловіка, почав погрожувати. А після того, як почув про газовий балончик, повернувся до свого авто і дістав биту і надів маску.

Популярні новини зараз

Не накладайте на хату біду: чому в жодному разі тапочки не можна ставити хрест-навхрест

Коли йти на цвинтар після Великодня, щоб згадати рідних і близьких: важлива дата

Путін уже готовий змінити Шойгу: що відбувається у Кремлі і кого можуть призначити

Забирають прямо з машини: автомобілістів попередили про "дорожню мобілізацію" на трасах

Показати ще

Пара не встигла від'їхати від агресивного водія на автомобілі, той став бити битою по машині. Але кияни виявилися не боязкого десятка, перегородили "LEGIONERу" дорогу, вирішили відразу зателефонувати в поліцію, а жінка вийшла з салону, щоб не дати нападнику сховатися.

Як пояснила свідок інциденту в коментарі Clutch, спортсмен битою завдав ударів водієві Forda по голові та машині. Потерпілому потрібна була медична допомога.

Водієві Volkswagen вдалося втекти з місця події...

Відео події на дорозі. Обережно! Присутня ненормативна лексика!

Молода сім'я, яка постраждала від нападу водія-неадеквата з битою:

Тепер правоохоронці з'ясовують деталі події, а також встановлюють оцінку всіх пошкоджень.

Подружжя написало заяви в поліцію: хуліганство, напад з нанесенням легких тілесних ушкоджень, пошкодження майна. Однак, зазначається, що правоохоронці заяву прийняли неохоче.

У мережі вдалося знайти нападника, ним виявився Євген Менесенко (1989 року народження) з Генічеська під Херсоном. Чоловік займається пауерліфтингом. Зараз його сторінки в Instagram і Facebook закриті.

Водій-LEGIONER Євген Менесенко. Фото з соцмережі

Пізніше Катерина Деряга повідомила, що горе-водій зв'язався з сім'єю, визнав свою провину і компенсував матеріальний збиток, який був заподіяний.

"Зі слів винуватця, готовий нести відповідальність згідно законодавства України. На цей момент подані заяви в поліцію і ведуться процесуальні дії повним ходом", — написала концертний директор.

Раніше "Нyser" писав про те, що у ДТП загинула знімальна група українського телеканалу.

Також наш портал повідомляв, у Хмельницькій області сталася масштабна аварія за участю трьох транспортних засобів.

Нагадуємо, під Києвом сталася серйозна ДТП з фурою.