Настя Каменських продовжує розважатися в жіночій компанії. Разом з подругами і мамою зірка придумує вельми оригінальні розваги. А ось Потапа поруч не видно.

Популярна українська виконавиця Настя Каменських влаштувала собі дівич-вечір. Розважалася зірка в компанії своєї мами і подруг. На відео, яке Настя виклала в соцмережі, крім неї самої і її мами, присутні екс-дружина Олексія Завгороднього "Позитиву" з групи "Время и Стекло" Анна Андрійчук-Завгородня, а також члени команди Каменських Ілона Пашкевич і Валерія Коваль.

У кадрі дівчата по черзі здувають карти, що лежать на пляшці шампанського. Забавна гра вийшла.

«У нашій компанії дівчаток розваги придумуються на ходу. Тому нам завжди так весело один з одним», - підписала відео Настя.

За 12 годин після публікації це відео подивилося вже майже півмільйона людей.

Оскільки це був дівич-вечір, чоловіка артистки Потапа на відео не було. Схоже, що, поки Каменських розважається, репер знімає свій новий кліп.

Популярні новини зараз

Не натягніть у хату біду: що ні в якому разі не можна робити в Страсну п'ятницю

Що потрібно зробити, якщо ви пересолили блюдо: поради, які допоможуть все виправити

Не всі про це знають: чому горіхи потрібно зберігати в холодильнику

Не всі це знають: що насправді потрібно зробити з торішньою освяченою вербою

Показати ще

Варто відзначити, що Настя теж не байдикує. Нещодавно артистка презентувала свій новий альбом, який отримав назву «Червоне вино». Як зізналася виконавиця, в цьому альбомі вона відкрила фанатам свою душу. Тому до альбому увійшли як радісні, так і сумні пісні.

Як повідомлялося раніше, Настя Каменських була помічена в компанії таємничого незнайомця. Він годував співачку, а вона називала його «улюбленим».

Hyser також писав, що Настя Каменських похвалилася розкішними формами в ефектній сукні. Червоний пасує виконавиці.