Тіна Кароль продовжує публікувати у своєму мікроблозі постільні знімки. Фанати артистки в захваті від таких рідкісних кадрів.

Зазначимо, що Тіна Кароль, на відміну від інших своїх колег по українському шоу-бізнесу, не зловживає відвертими знімками у своєму мікроблозі. Зірка не роздягається на публіку і не бере участі в еротичних фотосесіях для чоловічих журналів. Однак це не робить зірку менш бажаною для чоловічої частини її фан-клубу.

І хоча Тіна веде досить скромний спосіб життя, іноді вона дозволяє собі поділитися з фоловерами досить відвертими знімками. Нова постільна фотосесія зірки приурочена до виходу її колекції постільної білизни, яку співачка створила разом з брендом home_me_ua.

"Приємна атмосфера, тиша, свіже повітря і затишна постіль, яка ніжно загортає твоє тіло... Ми створили ідеальну постільну білизну з натурального бамбука і шовку для тебе і твоєї краси. Шовкові наволочки піклуються про відсутність заломів на шкірі обличчя після сну, і від них зовсім не січеться волосся. А бамбук надає прохолоду і м'якість в спекотні дні. Живи в красивому стані з Tina Karol and @home_me_ua",- свідчить рекламній слоган.

Тіна позувала фотографу, загорнувшись у бамбукову ковдру. Також виконавиця приміряла білосніжну сукню-сорочку і кроп-топ в колір. Зачіску Тіна також змінювала, з'являючись в кадрі то з розпущеними локонами, то з "хвостом".

В руках Тіни можна побачити шовковий мішечку в картонній коробочці. Що там, достеменно невідомо, але можна припустити, що це запашні трави, наприклад, лаванда.

Популярні новини зараз

Вони так і просяться до рота: рецепт найсмачніших картопляних паличок із сиром

Ви закохаєтеся у такий сніданок: рецепт ситних бутербродів на сковороді з ковбасою та яйцем

Що потрібно зробити, щоб шашлик вийшов ідеально м'яким: секрети мангальників

Віщі сни на Великдень: в який день вони здійснюються і як їх тлумачити

Показати ще

Як повідомлялося раніше, Тіна Кароль похвалилася розтяжкою. Шанувальники оцінили.

Hyser також писав, що Тіна Кароль забула застебнути ширінку і в такому вигляді потрапила на відео.