Знаменитий російський шоумен і чоловік співачки Алли Пугачової Максим Галкін похвалився передплатникам свого мікроблогу хореографічними вміннями. Але не тільки своїми, але і своєї спадкоємиці.

Не секрет, що телеведучий відноситься до категорії зіркових батьків, які із задоволенням проводять час зі своїми чадами. А в його акаунті із завидною регулярністю з'являються фото з зашкалює рівнем милоти, що ілюструють сімейну ідилію.

Артист розмістив у своєму мікроблозі відеоролик, на якому разом з дочкою вони виконали запальний танець. У підписі до публікації Максим Галкін зазначив: "Наша ранкова кумпарсіта 😂".

У коментарях до посту фоловери були щедрі на компліменти:

Популярні новини зараз

Був главою уряду: кращого друга Путіна розстріляли прямо біля його лімузина.

Огірки виростуть солодкими і хрусткими: як правильно посадити насіння, не зіпсувавши їх

Пенсіонерів попередили: гроші на картку тепер отримають не всі

Путін на це не очікував: ударів по Росії буде набагато більше, що відомо

Показати ще

Варто відзначити, що в шоу-бізнесовому закуліссі Максима Галкіна нерідко називають ідеальним батьком і прикладом для наслідування. Діти зіркового подружжя, незважаючи на юний вік, вже встигли стати інтернет-зірками і аудиторія з цікавістю спостерігає за ними і їх життям.

Але при цьому знаходяться і ті, хто критикує знаменитих батьків, а також смакують подробиці їх особистих відносин. Різниця у віці у Алли Пугачової і Максима Галкіна становить майже 30 років, але самі артисти запевняють, що це не заважає їх взаєморозуміння.

Максим Галкін з дітьми-сином Гаррі і дочкою Лізою. Фото: Instagram

Максим Галкін з дітьми-сином Гаррі і дочкою Лізою. Фото: Instagram

Максим Галкін з дітьми-сином Гаррі і дочкою Лізою. Фото: Instagram

Раніше "Hyser" писав про те, що помічниця Алли Пугачової розповіла про те, як Примадонна "наставляла роги" Філіпу Кіркорову.

Також наш портал розповів про те, що Наташа Корольова змінилася до невпізнання і обурила шанувальників надто округлими формами.

Нагадуємо, що діти Алли Пугачової і Максима Галкіна показали, що їсть їх батько.