В сім'ї відомого українського виконавця Діми Монатіка відбулася важлива подія цього року.

Так, його сини Данило і Платон покинули дитячий сад. Відповідну заяву зробила дружина артиста Ірина в соцмережах, опублікувавши фото синів. Про це пише "КП в Україні".


Примітно, що Монатік довгий час не показував своїх синів публіці і тільки в день свого 35-річчя артист нарешті зважився це зробити. Тоді він заявив, що його дітям пора "починати усвідомлювати, що таке інтернет і публічність". Тому тепер вони з дружиною із задоволенням виставляють нові фото дітей у своїх блогах в Instagram.

Так, цього разу подружжя вирішило показати випускний Дані і Платона в садку. В даному пості Ірина також висловила величезну подяку вихователям і педагогам, які займалися її дітьми.
Користувачі залишилися в захваті від нових фотографій синів Дмитра Монатіка і відзначили, що його малюки дуже швидко подорослішали.

До слова, співак вже п'ять років перебуває у шлюбі з Іриною Демічевою, з якою і виховує 4-річного Платона і 5-річного Данила. Якийсь час Монатік приховував свою сім'ю, але останнім часом все частіше розповідає про дружину і дітей у своїх інтерв'ю.

Популярні новини зараз

Пенсіонерів попередили: гроші на картку тепер отримають не всі

Спочатку будуть ракетні атаки і бомбардування: у США розповіли, як Росія нападе на Україну

Показати ще


Раніше "Hyser" писав про те, що співачка Настя Каменських закотила хмільну вечірку, шокувавши фанатів дивним видовищем.

Також наш портал повідомляв, що російська балерина Анастасія Волочкова залізла в купіль і нагадала фанатам про колгосп.

Нагадуємо, що українська співачка Оля Полякова розповів, як до неї чіплявся фізрук.