Українцям розповіли про вартість відпочинку в Одесі і на Азовському морі цього літа.

Цього року через несприятливі погодні умови початок курортного сезону і на Чорному, і на Азовському морі, довелося відкласти. Однак на українських курортах вже активно готуються приймати відвідувачів. Експерти розповіли, де можна в Україні бюджетно відпочити, а де доведеться викласти велику суму грошей, пишуть "Вести".

були озвучені ціни на відпочинок в Одесі і на Азовському морі, фото: РБК-Україна

В цілому відпочинок на морі в Україні подорожчає на 10-15%. Зате українські курорти зможуть задовольнити всіх. Зокрема, як тих, хто хоче відпочити і по економваріанту, так і тих, хто по ВІП.

Варто відзначити, що найдорожче відпустка обійдеться в Одесі. Також високих цін варто очікувати в Кирилівці і Затоці, в якій вже за звичкою будуть завищувати вартість відпочинку. А ось самим бюджетним варіантом для відпочинку буде Азовське море в Україні.

Наприклад, варто розглянути Генічеськ, Арабатську Стрілку, Бердянськ, Степанівку-1, Приморськ, Білосарайську косу, Щасливцеве, Мелекіно, Урзуф, Юр'ївку, Ялту Азовську.


Однак потрібно враховувати і те, що в червні ще не будуть різко зростати ціни на відпочинок. Сезон розпочнеться з низького старту - малих цін, як минулого року, а там як піде. Якщо наплив відпочиваючих буде великим, то будуть підвищувати.

Наразі на узбережжі Азовського моря можна знайти житло від 150-200 грн/добу. з людини, а все що дешевше, експерти навіть не радять розглядати, оскільки це може бути звичайною заманухою. У Залізному Порту деякі готові прийняти за 400-500 грн з людини, але постійним клієнтам можуть зробити хорошу знижку. У Кирилівці можна знайти гостьові будинки з номерами економ-класу за 100 грн з людини, а зі зручностями вони обійдуться по 200 грн.

А ось, щоб відпочити з усіма вигодами і комфортом, наприклад, в тій же Кирилівці, доведеться заплатити від 2750 до 4000 за номер в залежності від берегової лінії готелю. Однак у дорогих готелях і пансіонатах бронь на літо стоїть ще з ранньої весни.

Раніше "Hyser" писав про те, що стало відомо, де можна дешево відпочити на морі в Україні.

Також наш портал повідомляв, що відпочинок в Єгипті для українців помітно подешевшає.

Нагадуємо, що були озвучені несподівані деталі відпочинку в Єгипті, які змусять забути про карантин.