Відомий український шоумен і актор " Квартал 95» Євген Кошовий поділився з шанувальниками радісною новиною. Артист показав, як з роками змінилася його зовнішність, і не упустив можливості продемонструвати почуття гумору.

Комік опублікував кумедний колаж, в якому порівняв себе і себе 20 років тому. Він зазначив, що до 25 травня 2001 року його голову прикрашала шевелюра зі світло-русявого волосся, але потім все різко змінилося. Гуморист з іронією привітав себе з особистим святом:

Варто відзначити, що глядачі давно звикли бачити зірку ТБ саме з лисою зачіскою і часто говорять про те, що лисина є його "фішкою". Однак восени минулого року Євген Кошовий все ж вийшов у світ із зачіскою в стилі "їжачок", чим дуже здивував фанатів.

За його сторінкою в соціальній мережі Instagram стежать більше мільйона передплатників, яких він часто радує оригінальними публікаціями і смішними відеороликами.

Артист не раз в бесідах з журналістами розповідав історію про те, як позбувся волосся. Це сталося заради мистецтва, але про своє рішення популярний гуморист жодного разу не пошкодував. Так, в інтерв'ю виданню "Факт" Євген Кошовий зазначив, що він поголився заради того, щоб зробити хорошу пародію на російського музиканта Олександра Розенбаума.

Популярні новини зараз

Похорон Михалкова: лікарі вже не можуть врятувати улюбленця Путіна. Рідні шукають найкрасивішу труну

Діти будуть у захваті: як вдома приготувати смачні мармеладні ведмедики на кшталт Haribo

Аж вуса смикаються: Лукашенко вже просить зняти з Білорусі санкції, на картоплі не протримаєшся

Показати ще

"Довго пручався, але мене вмовили. Думав, це тимчасово, потім знову відрощу волосся. Вони у мене, до речі, русяве були. Але з тих пір так і ходжу лисим " - зізнався комік.

Що стосується догляду за собою, то, за словами артиста він голить голову раз на три дні. На те, щоб привести себе в потрібний вигляд, у нього в середньому йде півгодини перед дзеркалом.

Раніше "Hyser" писав про те, що Олена Зеленська підкорила елегантним вбранням небесно-блакитного кольору.

Також наш портал розповів про те, що в мережі вперше показали чоловіка співачки Ольги Цибульської.

Нагадуємо, що Тіна Кароль здивувала фоловерів дивним зовнішнім виглядом і розстебнутою ширінкою.