Автолюбителі шоковані оновленням від KIA.

Три роки тому світ побачив повнорозмірний флагманський седан Kia K9, а зараз прийшов час планового рестайлінгу. Так, корейський виробник вже готується презентувати новинку, про що пише "АвтоЦентр".


Зокрема, в мережі вже стала з'являтися інформація про нове авто, а також були опубліковані його перші офіційні фотографії. Завдяки їм є можливість оцінити нову передню оптику у флагмана, яка стала більш вузькою.

Крім того, в новому авто від KIA збільшили решітку і модернізували бампери. У свою чергу задні ліхтарі були об'єднані між собою світлодіодною смугою. Також флагман оснастили новими дзеркалами заднього виду, 19-дюймовими колісними дисками іншого дизайну і новим логотипом марки.


При цьому інформація щодо салону у Kia K9, яку деякі ще називають Kia K900, відсутня. Відомо тільки, що оснащення салону стане багатшим, а в обробці з'являться нові матеріали. Моторна гамма теж засекречена.

Передбачається, що новий Kia K9 буде представлений на ринку з уже знайомим 3,3-літровим V6 потужністю 253 к.с. і його турбованою версією на 370 к. с., а також агрегатами об'ємом 3,8 і 5,0 л потужністю 315 і 425 сил відповідно. Коли відбудеться презентація цього авто невідомо, але з'явиться воно на ринку до кінця 2021 року.


Раніше "Hyser" писав про те, що в Україні виставили на продаж рожевий "горбатий" Запорожець.

Також наш портал повідомляв, що стало відомо, як буде виглядати Найдешевший універсал Skoda.

Нагадуємо, що український умілець показав електромобіль на базі Запорожця.

Популярні новини зараз

Пенсіонерів попередили: гроші на картку тепер отримають не всі

Спочатку будуть ракетні атаки і бомбардування: у США розповіли, як Росія нападе на Україну

Показати ще