Надя Дорофєєва вирушила в новий гастрольний тур містами України. Сьогодні артистка виступить у Дніпрі. Однак, приїхавши в Дніпро, артистку чекав неприємний сюрприз. Вона не змогла вранці знайти латте недалеко від свого готелю. Віддані фанати виконавиці знають, що Надя всім напоям віддає перевагу саме латте. Саме з цього напою починається кожен день зірки. Не дивно, що відсутність улюбленого напою розлютило і засмутило співачку. Так, що вона навіть написала про це у своєму мікроблозі.

"Серйозно??? У вас немає латте??» - обурилася Дорофєєва, супроводивши пост злим смайликом.

У коментарях шанувальники почали масово запрошувати її до себе додому на латте. Також фанати з нетерпінням чекають вечора, коли зможуть потрапити на концерт своєї улюблениці і насолодитися її співом наживо. Не залишився без уваги і аутфіт Наді, в якому вона відображена на фото.

Зірка позувала в аутфіті чорного кольору, основу якого склала об'ємна куртка з численними ремінцями і заклепками. А ось основний наряд артистки розгледіти не вдалося. Надя засвітила свої стрункі ніжки. А на перший погляд може здатися, що Дорофєєва забула надіти нижню частину аутфіта, наприклад, спідницю. Яскравим акцентом в образі виконавиці стала сумка із зеленої шкіри від бренду Balenciaga. До речі, купити таку можна за 600 євро, що за нинішнім курсом становить близько 20,5 тисяч гривень.

Популярні новини зараз

Що буде з курсом долара вже у травні та до чого готуватись українцям

Українських біженців попередили щодо виплат у Польщі: до чого готуватися

Дуже серйозна сума: українцям розповіли, як отримати 10 тисяч соцдопомог.

Від другої добавки точно не відмовитесь: рецепт салату з курячими серцями, солоним огірком та горошком

Показати ще

Що стосується б'юті-образу, то Надя залишила своє волосся розпущеним, а на обличчі зірки мінімум макіяжу. Швидше за все для вечірнього виступу артистка вибере більш яскравий макіяж, а поки насолоджується його відсутністю.

Нагадаємо, раніше Надя Дорофєєва була частиною групи "Время и Стекло". Однак, відзначивши своє 10-річчя, дует розпався. Зараз Надя і її екс-колега по групі Олексій Позитив Завгородній зайняті різними проектами. Однак артисти продовжили займатися улюбленою справою -музикою - і радують шанувальників своїми новими піснями.

Як раніше писав Hyser, Надя Дорофєєва здивувала шанувальників своїм перетворенням.

Нагадаємо, що чоловік Наді Дорофєєвої Володимир Дантес шокував шанувальників відвертим зізнанням.