Наприкінці травня в Україну знову повернуться холоди і затяжні дощі.

Народний синоптик Леонід Горбань розповів, що середина травня видастися теплою і сухою, проте ближче до кінця місяця Україну накриє холодний атмосферний фронт, який принесе з собою похолодання і дощі.

Заступник начальника відділу метеопрогнозів Українського гідрометцентру Наталія Голеня згодна з народним синоптиком. За її словами тепло в нашій країні буде до 19 травня - в цей період можливі незначні і теплі опади.

На півдні і заході країни денний температура повітря складе близько 27 градусів тепла. На решті частини українців вдень повітря прогріється до +18... +23 градусів.

З 20 травня поточного року почне стрімко холоднішати, атмосферний фронт принесе з собою холодні і рясні дощі. У деяких регіонах температура повітря опуститься до + 5 градусів.

У червні в Україну повернеться тепло. Червень, за словами Горбаня, буде теплим і сонячним. А ось липень і серпень будуть спекотними, але з частими бурями і грозами.

Популярні новини зараз

Тепер уже не лише повістки: українцям розповіли, чого чекати від ТЦК

Похорон Михалкова: лікарі вже не можуть врятувати улюбленця Путіна. Рідні шукають найкрасивішу труну

Спочатку будуть ракетні атаки і бомбардування: у США розповіли, як Росія нападе на Україну

Два "огірка" в один ріт: Леся Нікітюк злила "хмільне" відео про вибрики найближчого чоловіка

Показати ще

Раніше Hyser писав про те, що найближчими днями на півдні, заході та на Сході країни переважатиме надзвичайний рівень пожежної небезпеки.

Також Hyser повідомляв, що синоптики розповіли, чого чекати від погоди в травні.

Нагадаємо, що протягом 14-16 травня синоптики оголосили надзвичайний рівень пожежної небезпеки.